Helt på bånn

I det siste har alle andre rundt meg fått meg til å tro at jeg ikke er bra nok. Ikke nødvendigvis med ord. Bare væremåten. Blikkene.

 

Si meg, er det så vanskelig for dere kule bimboer å godta folk for dem de er? Å i det hele tatt se på dem? Alle er skapt forskjellige, takk og lov for det! Det er ikke meningen å skjule seg med mer sminke enn du bruker klær. Men dere har fått meg til å føle meg helt på bånn, og dere aner det engang ikke. Mange som meg gråter seg i søvn nesten hver natt fordi de vet at de aldri vil bli bra nok til noe. Aldi vil bli populære eller godtatt, helt til de gjør noe med det. Gjør noe med seg selv. Det skal ikke mye til for å gjøre dette med en person, ikke i det hele tatt. Du trenger ikke å bli mobbet eller plaget. Det å ikke være med i gjengen gjør all jobben, så lenge ingen prøver å gjøre noe med det.

 

Jeg er helt på bånn nå, sorry. Jeg orker ikke blogge nå.

-M


  2 kommentarer på "Helt på bånn"

Postet av: Anonym
Du må aldri tenke sånn. Du er alltid god nok. Jeg vedder på at vennene dine synes du er god nok? Det er alltid folk som er glad i deg <3 Jeg er ganske lik deg, og jeg vet at mine bestevenner godtar meg for den jeg er, og jeg vet også at de elsker meg. Du er god til noe, det vet jeg. Du må ikke føle deg så nedfor, for de som sender stygge blikk og plager andre og dynker seg med sminke de var sånn som deg en gang. Usikker. Du vil vel ikke bli en av dem. Du vil alltid bli godtatt ett eller annet sted. Det er alltid folk som liker deg og som aksepterer deg som den du er. Du kan alt. Ingenting er umulig.. Det umulige tar bare lengre tid <3 <3
29.11.2012, 13:00
Postet av: ImJustMe
Tusen takk! Betyr mye :)
29.11.2012, 13:57
URL: http://ImJustMe.Blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Desember 2012
November 2012

kategorier


Blogg

favoritterdesignet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits