Adventskalender!

Siden det er 1. Desember i morgen har jeg kjøpt meg... *trommevirvel* ADVENTSKALENDER! Hehe, jeg elsker adventskalendere, kan aldri bli for gammel til det. Mamma sluttet å lage til meg i fjor, haha. Så i år blir det bare sjokoladekalender :)

SMARTIES <3

 

Og så skulle jeg liksom kjøpe meg noe godt til i dag og i morgen, så jeg tok dette greiene her:

(om du i det hele tatt kan se det, haha)

Og det er det ekleste snopet jeg noen gang har smakt NOEN GANG! Og jeg er ikke kresen når det gjelder snop, men det derre greiene der smaker IKKE GODT! Såeh, ett lite tips: Ikke kjøp Nidars favoritter av smågodt, for det er æsj!

-Har du noe godteritips til meg? Hehehehe

-M x 

Day 2: Hva er i sminkevesken din ?

Da var det vel dag 2 da! :)

I sminkevesken min har jeg: en slags farget roll-on fra Garnier, BBcream(jeg har en for oily skin, men jeg trenger egentlig ikke det, hehe), en veldig rød lipgloss fra pieces, øyenskygge, lipsyl, Fit Me pudder og foundation fra Maybelline, Øyenbryn gele fra Gosh, en lipgloss med glitter, body butter, lip balm,  Shanel shimmer fra Chance(eller motsatt, hehe), et par maskaraer, blush, summer glow pudder, og litt hårprodukter :) 

 

Altså, JEG BRUKER IKKE ALT DET, jeg bruker bare foundation, noe på leppene og maskara, men det var alt som er i min sminkeveske! Skullew gjerne lagt ut bilde av sminken min, men jeg glemte kameraet mitt hjemme fordi jeg er så dum...

 -M x 

End of the week!

Kom hjem fra skolen for en time siden etter tentamen i engelsk. Gikk litt bedre enn jeg hadde trodd, men likevel, engelsk tentamen er av og til det verste som finnes...

Senere i dag skal jeg på hytten, tror det kommer til å snø ganske mye, så det blir vel kjempeflott det......

Så i helgen skal jeg lage stygge snøengler,


Ake,


og stå på skiiii :)

 

Neeida, det blir sikkert bare 3 cm snø, haha... Jaja, Kakao og pc, here I come!

 

Hva skal du i helgen?

 

-M 

Tentamen :(

Hallo!

Nå har jeg akkurat stått opp, og jeg har egentlig dårlig tid, så hvorfor jeg tar meg tid til å blogge aner jeg ikke, hehe.

Men i dag skal jeg ha tentamen i engelsk, en syyyykt vanskelig en, så ønsk meg lykke til!

Ha en fin dag da! 

-M

 

 

-Har dere hatt tentamenene?

 

20 days challenge Day 1

Day 1: Noe du er avhengig av ? 

Mehehe, ja nå skal du høre, haha :) Jeg er avhengig av Twitter, vennene mine, Sjokolade, Iste, POPCORN ♥ (Og om noen lurte på om jeg er singel har jeg mange korte forhold med popcornet mitt, men det forsvinner så fort.... Hihi), Litt humor(min er helt... blæh) er alltid viktig, fangirling, og littegrannemye mer 


Bare seee på det da, haha 

 

Ting går litt bedre i dag, takk og lov ♥ Hadde bare en dårlig dag i går.

 

-M

Helt på bånn

I det siste har alle andre rundt meg fått meg til å tro at jeg ikke er bra nok. Ikke nødvendigvis med ord. Bare væremåten. Blikkene.

 

Si meg, er det så vanskelig for dere kule bimboer å godta folk for dem de er? Å i det hele tatt se på dem? Alle er skapt forskjellige, takk og lov for det! Det er ikke meningen å skjule seg med mer sminke enn du bruker klær. Men dere har fått meg til å føle meg helt på bånn, og dere aner det engang ikke. Mange som meg gråter seg i søvn nesten hver natt fordi de vet at de aldri vil bli bra nok til noe. Aldi vil bli populære eller godtatt, helt til de gjør noe med det. Gjør noe med seg selv. Det skal ikke mye til for å gjøre dette med en person, ikke i det hele tatt. Du trenger ikke å bli mobbet eller plaget. Det å ikke være med i gjengen gjør all jobben, så lenge ingen prøver å gjøre noe med det.

 

Jeg er helt på bånn nå, sorry. Jeg orker ikke blogge nå.

-M

20 days challenge!

 

Tenkte jeg skulle ha en 20 dagers utfordring :) Begynner i morgen!

Day 1: Noe du er avhengig av ? 
Day 2: Hva er i sminkevesken din ? 
Day 3: Et bilde av mobiltelefonen din !
Day 4: Et bilde av en ting du liker utrolig godt !
Day 5: Parfymen din !
Day 6: En sang som passer for humøret ditt !
Day 7: Dyret ditt, hvis du har ! 
Day 8: Et bilde av det du har på deg idag ! 
Day 9: Hva gjør deg glad ?
Day 10: Dine favoritt bloggere ?
Day 11: Et bilde av det du sist kjøpte !
Day 12: Din favoritt film ? 
Day 13: Et sted du ønsker å flytte til ?
Day 14: Din ønskeliste av ting du ønsker deg fortiden ? 
Day 15: Mest spilte sanger på iPoden din ? 
Day 16: Hva hater du mest av alt ? 
Day 17: Et TV-serie du er avhengig av ?  
Day 18: Et bilde av øyet ditt !
Day 19: Et bilde av din håndskrift !
Day 20: Favoritt årstid og farge! 

-M

Det er ikke jul enda!

Jeg er sykt lei av alle julereklamene, nisseluene og alle juleproduktene i butikken allerede, Nå har de vært her i nesten to måneder, og det er fortsatt en måned igjen til julaften. Jeg hater å få julestemning lenge før desember. Jeg har klart å ikke drikke julebrus til nå, og jeg skal ikke drikke det før 1. desember, som er på mandag om jeg ikke tar feil, hihi.

 

Okei, jeg bare trengte å få det ut, men husk det da. Det er ikke jul enda!

 

-M

Ikke døm meg

BUTBUT PLEASE, JUST

Because you bave no idea what I'm going through right now.

 
 

 

Og dette er ikke bare en kjærlighetssorg eller depresjon. Vet dette, før du dømmer meg.

 

-M

Breaking Dawn ++++

I dag har jeg vært på kino og sett Breaking Dawn Part 2! Det er en kjempebra film, serriøst, du måå se den hvis du ikke har det! Altså, nerdete meg mener at boken er myyye bedre, for filmen hadde ikke med seg halvparten av innholdet som boken, men den ble bra uansett, elsket den ♥ 

Og så var jeg og googlet One Direction, haha, og fant et nydelig bilde av dem ♥ Hihi, jeg måtte bare, okei? Ja.

Og i dag gikk det opp meg at jeg faktisk skal på One Direction konsert! Jeg gleder meg som en liten unge, du aner ikke! Jaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

 


Nå sitter jeg og ser på farmen, og håper på at Andreas ikke vil ryke. Jeg vet at ingen liker ham, men jeg gjør det, Okei? Han er kul!

 

 

-Har du sett Breaking Dawn Part 2 enda?

-M

Sleepover!

Hallo :)

Nå har jeg besøk av to venner, og så skal vi se på film, wihi. Kommer mest sannsynlig til å se på film hele natten da, men life goes on liksom.

Lol, dette var bare en kjapp oppdatering på hva som skjer, såeh ja...

HA EN FIN FREDAG ALLE SAMMEN!

Bare fordi jeg elsker Rebecca Black :) (Merk ironien)

-M

 

Mot til å glede dagen! &#9829;

Hei alle sammen! (Haha, retard start, ikke mobb meg)

I dag er jeg i et strålende humør, for en gangs skyld! Det er nemlig mot til å glede dagen! Vi fikk skoleboller på skolen og det var aktiviteter i kantinen. Det var egentlig kjempekoslig, jeg har hatt en flott dag så langt! (Og det er ikke bare fordi jeg fikk One Direction billetter i går) Så i hele dag har jeg gått rundt og smilt og vært glad, hihi ♥  


Det er enkelt å glede noen, bare send dem et smil eller gi dem et kompliment! 

Oooog så klarte jeg å sette en stol på tåen min, så nå er den blå.... Men det kan ikke ødelegge dagen min(selv om det er drittvondt, hehe)! x)

 Feiret dere mot til å glede dagen på skolen? 

Snakkes!

-M :)


One Direction konsert!

Hei! Jeg fikk akkurat verdens beste nyhet! JEG SKAL PÅ ONE DIRECTION KONSERTEN I NORGE! Jeg er en huuuuge Directioner, bare sånn hvis du lurte, haha :)

Jeg har bestilt noen andre, så nå må jeg mest sannsynlig selge 4 stk etter hvert når de kommer i posten, men nå vet jeg at jeg skal! I tillegg så er konsertern på bursdagen min, så det blir verdens beste bursdag ever! 
De jeg har fått nå er på felt N på første rad, men jeg skal få noen som skal være fra rad 1 til 15, tror det er enten seksjon 2, 3, eller 4 :)
Hen nå skal en lykkelig meg gå til sengs og drømme nyyydelige One Direction drømmer! Sees!

Et smil kan ikke skade!

Dere aner ikke hvor mye et smil kan gjøre en person. Det betyr mye. For en person som er litt utenfor "gjengen", betyr det ubeskrivelig mye.

Jeg vet at mange personer ikke tør å snakke med meg i offentlighet når det er andre fra skolen der. De vil jo ikke bli sett med taperen. Men en gang iblant smiler folk til meg, og bare det kan lyse opp dagen min. Altså, nå er ikke jeg uten venner eller noe, men jeg er klassens taper sammen med mine bestevenner, og det er veldig sjeldent jeg får positiv oppmerksomhet fra de andre i klassen min.

Ser du noen som er alene, noen som ser triste ut,  noen som helst, send dem et smil! Det kan ikke skade, og det kan gjøre underverker med en person! Et smil per dag kan bygge opp selvtillitten til en som er på bunn!
-M 

Unnskyld.

Unnskyld

Jeg ville bare si unnskyld. Sorry. For ikke å være bra nok. For å gå med joggesko, og ikke converse. For å heller velge å gå med klær som får meg til å beholde selvrespekten min. For å ikke høre på de rette sangene. For å ikke kline masse sminke på meg for å se "fin" ut. For å pugge til prøver. For å ikke alltid si det dere vil høre. For å bli likt av læreren. For å ikke lage så mye drama rundt meg. For å plastre på meg et smil og finne meg i alt dritet som skjer rundt meg. For å ikke være tynn nok. For å være den ekte meg, og for å ikke leve opp til alle kravene jeg må for å være bra nok for dere.

Men uansett, så er det jo meg som taper på dette. Kravene for ungdom er altfor høye for dem som skal passe inn i gjengen.

Dette har jeg skrever for en stund siden, men det er alltid et aktuelt tema.

-Snakkes :)

Hallo! :)

Denne bloggen vil handle om mitt liv, selv om jeg foreløpig velger å være anonym.  Vi får vel se hva som skjer senere! 

Jeg vil skrive en god del om selvtillitt, sitater og lignende. Så da håper jeg bare jeg får noen lesere og så er det vel bare å starte!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Anonym jente på 15 år som blogger om litt av hvert :)

arkiv

 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: ImJustMe - november 2012


  her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

  arkiv

 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin